Wandstyling.nl

Wanden nieuwbouw

Video informatieEen perfecte afwerking van de wanden in uw nieuwbouw huis zorgt voor een fijne sfeer. WandStyling geeft u graag advies. Ondanks dat de wanden vaak pas als laatste aan bod komen, is het slim om u al op tijd te oriƫnteren. Het is goed om de kleur afwerking en stijl van de wanden aan te passen op de rest van de inrichting van uw huis.

Robuuste betonlook
Met het juiste pleisterwerk kunt u de wanden in uw nieuwbouw project naar eigen wens afwerken. Op deze website vindt u voorbeelden van de verschillende manieren van wandafwerking. Kiest u bijvoorbeeld voor klassiek Venetiaans gemarmerd stucwerk of past een landelijke Toscaanse look beter bij u? Onze stukadoors zetten ook perfect een naturelle leemlook of een robuuste betonlook neer.

Voorkeur
Aan welke afwerking u ook de voorkeur geeft voor de wanden van uw huis, laat u van tevoren goed adviseren. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Schijndel. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over bepaalde producten of diensten.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Wandafwerking nieuwbouw - Stucadoorswerk - Sierpleisterwerk - Plafond afwerken - Interieurinrichting - Betonlook muren