Wandstyling.nl

Wandafwerking

Video informatieMaak uw keuze uit de vele verschillende manieren van wandafwerking bij WandStyling in Schijndel. Onze experts kunnen u alles vertellen over (sier)pleisters, ornamenten, sierlijsten, wandbekleding en verschillende soorten verf en lak.

Lichtinval
Verf is altijd de 'finishing touch' bij de wandafwerking van uw woning. Het is belangrijk dat u met het kiezen van een wandverf rekening houdt met de lichtinval. Van welke richting komt deze? Is het natuurlijk of kunstmatig licht? Onze adviseurs helpen u graag met het beantwoorden van deze vragen. Behalve de gewone muurverven, kunt u bij WandStyling ook kiezen voor de zogenaamde kalkverven, die een matte uitstraling geven aan een muur. Prachtig voor in uw badkamer of toilet!

Maak een afspraak
Laat u adviseren door de experts in wandafwerking van WandStyling. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de Zwembadweg 8 in het Brabantse Schijndel. Deze is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Wij raden u aan om een afspraak te maken als u liever niet wilt wachten. Bel daarvoor met +31 (0)73 547 91 76.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Tadelakt - Spuitwerk wanden - Schilderen muren - Muurafwerking - Gipsornamenten - Woontrend