Wandstyling.nl

Wandafwerking nieuwbouw

Video informatieIn nieuwbouw huizen en panden is de wandafwerking niet onbelangrijk. Het geeft een ruimte meer uitstraling en is door de talloze mogelijkheden aan te passen aan uw smaak. Wand Styling is gespecialiseerd in plafond- en wandafwerking in nieuwbouw en geeft u daar graag persoonlijk advies over.

We hebben een ruim assortiment aan producten en projecten betreft de wandafwerking van onder andere nieuwbouw. U kunt kiezen uit tientallen varianten op het gebied van pleisterwerk, sierpleisterwerk, sierlijsten, ornamenten, geïntegreerde wandverlichting, wandbekleding en verf. Zo geeft u uw nieuwbouw woning door middel van wandafwerking meer sfeer. Voor persoonlijk advies kunt u terecht bij één van onze stylisten. Zij geven u in onze showroom een overzicht van alle mogelijkheden.

Maak hiervoor wel even een afspraak via deze website. De showroom is zes dagen in de week geopend en is geheel vrijblijvend te bezoeken. Meer informatie kunt u ook op onze website terug vinden. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op via de mail wij@wandstyling.nl of telefonisch (073 547 49 16). U kunt ons vinden aan de Zwembadweg 8 in Schijndel.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Wandafwerking - Stucadoorsbedrijven - Sierpleister aanbrengen - Ornamenten en sierlijsten - Inbouw verlichting - Betonlook