Wandstyling.nl

Tadelakt

Video informatieTadelakt is een geschikt wandpleister voor op badkamers en toiletten, door zijn waterdichte eigenschap. Dit pleisterwerk op basis van natuurkalk geeft een mooie authentieke en natuurlijke uitstraling aan de ruimte. Bovendien oogt Tadelakt door zijn structuur en glans extra mooi op ronde vormen en bogen.

Stoere betonlook
Naast Tadelakt, werken de ervaren stukadoors van WandStyling met veel andere soorten pleisters. Zij hebben zich ook gespecialisserd in een naturelle leemlook of een stoere betonlook. Pleisterwerk is een manier van wandafwerking die in werkelijk alle ruimtes mooi tot zijn recht komt, omdat het op zoveel verschillende manieren toegepast kan worden. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden in onze showroom in Schijndel.

Stijladvies
Bent u benieuwd of Tadelakt mooi zou staan in uw nieuwe badkamer? Kom dan voor vrijblijvend kleur- en stijladvies naar de showroom van WandStyling. Als u belt met +31 (0)73 547 91 76 kunt u een persoonlijke afspraak maken met één van onze adviseurs. Of stuur een e-mail met al uw vragen naar wij@wandstyling.nl, dan krijgt u zo spoedig mogelijk bericht van ons.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Stucwerk prijzen - Spachtelputz prijzen - Plafonds afwerking - Kleuradvies interieur - Gips ornament wand - Wanden nieuwbouw