Wandstyling.nl

Stucwerk prijzen

Video informatie Stucwerk voor lage prijzen kunt u laten verzorgen door Wand Styling. We zijn gespecialiseerd in wand- en plafondafwerking en wij kunnen voor zachte prijzen stucwerk, pleisterwerk, verlichting en wandbekleding aanbrengen. Pleisterwerk is sfeerbepalend voor een ruimte en mag daarom niet vergeten worden in de afwerking van panden en/of woningen.
U kunt zelf bepalen hoe u het stuc-en pleisterwerk wilt. Met grove korrel of juist glad, in zachte kleuren of juist knalrood. Ook kunt u met gipsornamenten wanden en plafonds stijlvoller maken en met omlijsting iedere ruimte modern of klassiek maken. Kijk voor het gehele assortiment en al onze producten en projecten even verder op onze website. Voor de prijzen van stucwerk kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

Kom ook eens langs in onze showroom die zes dagen in de week geopend is. Drie stylisten kunnen u daar geheel vrijblijvend persoonlijk advies geven. Maak een afspraak via deze website onder het kopje ‘contact’. Voor overige vragen kunt u ons bereiken via 073 547 4916 of wij@wandstyling.nl. Ons bedrijf vindt u aan de Zwembadweg 8 in Schijndel.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Stucadoorswerk - Sierpleisterwerk - Plafond afwerken - Interieurinrichting - Betonlook muren - Wandafwerking nieuwbouw