Wandstyling.nl

Spuitwerk wanden

Video informatie Laat het spuitwerk van wanden op professionele en betaalbare wijze verzorgen door Wand Styling. In diverse woonstijlen kunnen we het spuitwerk toepassen op alle wanden van uw woning of bedrijfspand. Kies uit een grove korrel, glad pleisterwerk of fijn afgeschuurde muren en plafonds. We zijn gespecialiseerd in muur- en plafondafwerking en weten hoe sfeerbepalend het spuitwerk van wanden kan zijn.

Daarnaast bieden wij ook andere producten aan die de uitstraling van uw muren en plafonds kunnen verbeteren. Maak uw ruimte romantisch met gipsornamenten, klassiek of modern met sierlijsten en sfeervol door middel van wandverlichting. Wilt u meer informatie over het spuitwerk van wanden en onze andere producten? Kom dan even langs in onze showroom en laat u adviseren door één van onze drie stylisten. Gelieve van te voren wel even een afspraak te maken via het online formulier.

Kijk voor een compleet overzicht van onze projecten en producten even verder op de website. Heeft u hier nog vragen over, dan kunt u ons bereiken via 073 547 4916 of via wij@wandstyling.nl. U kunt ons bezoeken aan de Zwembadweg 8 in Schijndel.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Spachtelputz prijzen - Plafonds afwerking - Kleuradvies interieur - Gips ornament wand - Wanden nieuwbouw - Stucwerk prijzen