Wandstyling.nl

Spachtelputz prijzen

Video informatie Vind spachtelputz voor lage prijzen, diverse structuren en kleuren bij Wand Styling. We zijn gespecialiseerd in wand- en plafondafwerking en hebben spachtelputz en granol met grove of juist fijne korrel voor zachte prijzen. De structuur is bepalend voor de sfeer in uw woning. Op onze website en in onze showroom kunt u bekijken wat voor effect sierpleisterwerk geeft.

Naast sierpleisterwerk hebben we ook regulier pleisterwerk, sierlijsten, ornamenten, verlichting, wandbekleding en verf om uw muren af te werken. Voor de prijzen van spachtelputz, pleisterwerk en ornamenten kunt u contact opnemen met Wand Styling. Voor persoonlijk advies kunt u een afspraak maken met één van onze stylisten in onze showroom. Deze is zes dagen per week open.

Wilt u meer informatie over onze wandbekleding en afwerking? Kijk dan even verder op deze website. Daar vindt u ons complete assortiment en een overzicht van onze producten. Een afspraak maken met onze adviseurs kan online via het formulier onder het kopje 'contact'. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons telefonisch bereiken via 073 547 4916 en online via wij@wandstyling.nl. U vindt onze showroom aan de Zwembadweg 8 in Schijndel.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Sierpleisterwerk - Plafond afwerken - Interieurinrichting - Betonlook muren - Wandafwerking nieuwbouw - Stucadoorswerk