Wandstyling.nl

Sierpleisterwerk

Video informatie
Geef uw woning of pand meer sfeer met sierpleisterwerk, ornamenten en wand- of plafondverlichting. Wand Styling is gespecialiseerd in wand- en plafondafwerking en adviseert u in het kiezen van het sierpleisterwerk dat in uw ruimte past. Kies een grove korrel of juist glad pleisterwerk, granol of spachtelputz. Naast het sfeervolle sierpleisterwerk, hebben we voor u ook de wat neutralere variant van pleisterwerk. Ook kunnen we wanden en plafonds meer uitstraling geven door middel van sierlijsten, ornamenten, wandbekleding en verschillende kleuren verf en lak. Laat u persoonlijk adviseren door één van ons stylisten. Deze staan zes dagen in de week in onze showroom om u te helpen.

Maak een afspraak met Wand Styling via deze website. Daar kunt u met het online formulier de gewenste datum aangeven. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via wij@wandstyling.nl en 073 547 4916. Onze showroom vindt u aan de Zwembadweg 8 in Schijndel.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Sierpleister aanbrengen - Ornamenten en sierlijsten - Inbouw verlichting - Betonlook - Wandafwerking - Stucadoorsbedrijven