Wandstyling.nl

Sierpleister aanbrengen

Video informatieWandStyling werkt alleen met ervaren stukadoors die perfect sierpleister aanbrengen in uw woning. Naast een ruim aanbod aan standaard pleisters kunt u bij ons ook kiezen uit veel verschillende sierpleisters. In onze showroom in Schijndel kunt u met eigen ogen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

De wereld van wandafwerking
Wanneer wij sierpleister aanbrengen in uw project, werken wij voornamelijk met kunstharsgebonden pleisters zoals spachtelputz. Daarnaast behoren ook barokpleister of andere pleistersoorten met een bijzondere uitstraling tot de mogelijkheden. Bovendien kunt u altijd kiezen uit een zeer fijne structuur, of juist een grove. De medewerkers van WandStyling staan voor u klaar in onze showroom om u wegwijs te maken in de wereld van de wandafwerking.

Vragen?
Op deze website vindt u meer informatie over onze producten en diensten. Neem ook eens een kijkje bij onze verlichting, een echte sfeermaker in huis. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de stylistes van WandStyling. Bel met +31 (0)73 547 91 76 of stuur een e-mail naar wij@wandstyling.nl.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Schilderen muren - Muurafwerking - Gipsornamenten - Woontrend - Tadelakt - Spuitwerk wanden