Wandstyling.nl

Schilderen muren

Video informatieHet schilderen van de muren kan uw hele woning een nieuw en fris uiterlijk geven. Het is daarbij van belang dat u kiest voor een muurverf van hoge kwaliteit, om te waarborgen dat u lang van uw nieuwe kleurtje kunt genieten.

Bijpassende lakken
Met het schilderen van uw muren is het ook van belang dat u rekening houdt met de lichtinval. Waar komt deze vandaan? Gaat het om natuurlijk licht of om kunstmatig licht? Dit kan allemaal invloed hebben op het daadwerkelijke eindresultaat van de verfbeurt. Behalve wandverf vindt u bij WandStyling ook speciale kalkverf, waarmee uw wanden een matte uitstraling krijgen. Bovendien hebben wij een uitgebreid assortiment aan bijpassende lakken voor alle deuren en kozijnen in uw huis.

Fluitje van een cent
Het schilderen van uw muren is een fluitje van een cent na goed advies van WandStyling. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs in onze showroom in Schijndel. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)73 547 91 76 of stuur een e-mail naar wij@wandstyling.nl.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Plafonds afwerking - Kleuradvies interieur - Gips ornament wand - Wanden nieuwbouw - Stucwerk prijzen - Spachtelputz prijzen