Wandstyling.nl

Plafond afwerken

Video informatieLaat uw plafond afwerken met de ornamenten en sierlijsten van WandStyling. Onze stukadoors hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van verschillende pleistersoorten. Voor een extra chique detail in uw plafond kunt u kiezen voor het aanbrengen van sier- en/of gordijnkooflijsten en ornamenten.

Ornamenten en sierlijsten
Uw plafond mag gezien worden, als u deze laat afwerken door middel van glad pleisterwerk en eventueel in combinatie met sierlijsten en ornamenten. Hierbij kunt u altijd uw keuze maken uit een relatief strak design of een zeer gedetailleerde en bewerkelijke variant. Op deze website vindt u alle verschillende mogelijkheden om uw plafond af te werken op een rijtje. Onze adviseurs staan klaar in de showroom om u van advies te voorzien.

Bel voor meer informatie
Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om uw plafond te laten afwerken door de stukadoors van WandStyling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook een
e-mail sturen met al uw vragen naar wij@wandstyling.nl. Als u belt met +31 (0)73 547 91 76 krijgt u meteen één van onze collega's aan de telefoon. Graag tot ziens bij WandStyling!


Een vraag of een afspraak maken?












Meer informatiepagina's:
Ornamenten en sierlijsten - Inbouw verlichting - Betonlook - Wandafwerking - Stucadoorsbedrijven - Sierpleister aanbrengen