Wandstyling.nl

Ornamenten en sierlijsten

Video informatieDoor het gebruik van ornamenten en sierlijsten geeft u uw huis een extra chique uitstraling. Echt vakmanschap herkent u aan de detaillering in het stucwerk. Daarom werken wij bij WandStyling met alleen ervaren stukadoors, die bovendien geregeld worden bijgeschoold. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en technieken op het gebied van wandafwerking.

Blikvangers
In onze showroom in Schijndel vindt u een uitgebreid overzicht van de ornamenten en sierlijsten die gebruikt worden in de wandafwerking van woonhuizen en bedrijfspanden. Om het plaatje helemaal compleet te maken hebben wij ook fantastische kant-en-klaar oplossingen voor deurpanelen en deuromlijsting. Standaard deuren en kasten worden in een handomdraai omgebouwd tot echte blikvangers.

Voorproefje
Op deze website vindt u een voorproefje van de ornamenten en sierlijsten die wij in de aanbieding hebben. Voor een totaalplaatje raden wij u aan om een afspraak te maken om onze showroom te bezichtigen. Bel daarvoor met +31 (0)73 547 91 76 of vul het contactformulier in op de website. Graag tot ziens bij WandStyling!


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Muurafwerking - Gipsornamenten - Woontrend - Tadelakt - Spuitwerk wanden - Schilderen muren