Wandstyling.nl

Kleuradvies interieur

Video informatieProfiteer van de experts van WandStyling, die u graag kleuradvies geven voor uw interieur. Wij werken met maar liefst drie stylisten in onze showroom in Schijndel, waar u vrijblijvend langs kunt komen voor advies.

Inspiratiebronnen
Wij kunnen putten uit een ontzettend breed assortiment op het gebied van wandafwerking, wat ons in staat stelt u van goed advies te voorzien. Het is eventueel ook mogelijk dat wij op locatie langskomen om de mogelijkheden met u te bespreken. Als u naar de showroom komt voor advies, vragen wij u om foto's, een collage of woonbladen mee te nemen als inspiratiebronnen. Zo krijgen wij een beeld van uw wensen en stijl en kunnen wij ons kleuradvies voor uw interieur hier naadloos op aan laten sluiten.

U bent welkom!
Onze showroom is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen voor kleuradvies voor uw interieur. Natuurlijk kunt u uw vragen ook stellen via e-mail, vul daarvoor het contactformulier in op deze website.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Interieurinrichting - Betonlook muren - Wandafwerking nieuwbouw - Stucadoorswerk - Sierpleisterwerk - Plafond afwerken