Wandstyling.nl

Interieurinrichting

Video informatie De muurafwerking is een belangrijk deel van de interieurinrichting. Het geeft de ruimtes in uw woning of bedrijfspand meer uitstraling en sfeer. Wand Styling geeft u persoonlijk advies bij de interieurinrichting en is specialist op het gebied van wand- en plafondafwerking.

Zo hebben we voor u diverse soorten (sier) pleisterwerk waar u kunt variëren in de structuur, sierlijsten die uw wanden meer klasse geven, ornamenten voor een romantische interieurinrichting en een sfeervolle wandverlichting. U kiest, indien gewenst samen met onze adviseurs en stylisten, de gewenste kleuren, structuren en verlichting van uw wanden. Maak vooraf een afspraak met één van onze drie stylisten. Dit kan via de website.

Onze showroom is zes dagen in de week open en ook toegankelijk zonder afspraak. Meer informatie vindt u op deze website. Indien u nog vragen heeft, kunt u ons bereiken via wij@wandstyling.nl of 073 547 4916. U kunt Wand Styling vinden aan de Zwembadweg 8 in Schijndel.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Inbouw verlichting - Betonlook - Wandafwerking - Stucadoorsbedrijven - Sierpleister aanbrengen - Ornamenten en sierlijsten