Wandstyling.nl

Plafonds afwerking

Video informatieDiverse plafonds vragen om een specifieke afwerking. De afwerking van het plafond kan veel verschil maken in de uistraling van een ruimte in uw woning of bedrijfspand. Muur Styling is gespecialiseerd in de afwerking van plafonds en wanden en adviseert u hierover graag. Een sierlijst of ornament aan uw plafond geeft uw huis meer sfeer en een romantische uitstraling.

Door onze geïntegreerde wand- en plafondverlichting wordt uw woning gezellig. Naast de afwerking van plafonds kunnen we u ook helpen met de aankleding en afwerking van uw wanden. Met de diverse soorten afwerking van pleisterwerk kunt u oneindig variëren met de interieurinrichting van een ruimte. Maak een afspraak met één van onze stylisten en laat u in de onze showroom op de hoogte brengen van de vele verschillende mogelijkheden.

Maak een afspraak hiervoor via het online formulier. U kunt zes dagen per week terecht in onze showroom. Deze vindt u aan de Zwembadweg 8 in Schijndel. Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via 073 547 4916 en via wij@wandstyling.nl.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Plafond afwerken - Interieurinrichting - Betonlook muren - Wandafwerking nieuwbouw - Stucadoorswerk - Sierpleisterwerk