Wandstyling.nl

Inbouw verlichting

Video informatieLaat de moeilijke keuze voor de juiste inbouw verlichting over aan de expert van WandStyling. Wij stellen u altijd de vraag wat u wilt bereiken met de verlichting in uw huis. Is deze puur voor de sfeer, of heeft deze wel degelijk een belangrijke functie?

Belangrijke sfeermaker
Verlichting is misschien wel de belangrijkste sfeermaker in huis. Daarom is een goed uitgedacht lichtplan van belang. De inbouw verlichting van WandStyling is perfect te integreren in uw wand- en plafondafwerking. Ook voor de afwerking van uw muren en plafonds kunt u bij WandStyling terecht. Zo kunt u dit alles laten uitvoeren door één partner, wat het wel zo gemakkelijk en overzichtelijk maakt.

Wandafwerking
Als u een bezoek brengt aan onze showroom, kunt u diverse mogelijkheden op het gebied van inbouw verlichting met eigen ogen zien. Daarnaast vindt u in onze showroom ook een overzicht van alle mogelijke manieren van wandafwerking. U vindt ons aan de Zwembadweg 8 in het Brabantse Schijndel. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Gipsornamenten - Woontrend - Tadelakt - Spuitwerk wanden - Schilderen muren - Muurafwerking