Wandstyling.nl

Gips ornament wand

Video informatieMet een gips ornament van WandStyling geeft u een strak gestuukte wand een prachtige, stijlvolle uitstraling. Bekijk zelf de mogelijkheden die WandStyling biedt.

Oneindig veel stijlen en sferen
Met de afwerking van de muren en het plafond bepaalt u de sfeer in huis. Het is belangrijk om op tijd na te denken over de keuzes die u wilt maken. WandStyling helpt u met deze beslissingen en met de beeldvorming bij uw wensen. Het assortiment van WandStyling bevat een ruim aanbod van de mooiste decoratieve ornamenten, van strak tot zeer gedetailleerd. Zo zijn er oneindig veel stijlen en sferen te creëren met een gips ornament op de wand. Naast gips ornament biedt WandStyling ook andere mogelijkheden om een wand of plafond de sfeer en uitstraling te geven die u wenst. Denk hierbij aan:

Contact met WandStyling
De deskundige en enthousiaste stylisten van WandStyling bekijken graag met u welk gips ornament, pleisterwerk of ander product geschikt is voor de stijl die u in wenst te creëren met wand of plafond. Neem contact op met WandStyling om uw vragen te stellen of om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan via:

Of faxnummer +31 (0)73 549 60 40.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Betonlook muren - Wandafwerking nieuwbouw - Stucadoorswerk - Sierpleisterwerk - Plafond afwerken - Interieurinrichting