Wandstyling.nl

Betonlook

Video informatieLaat de betonlook terugkomen in uw muren met de speciale wandafwerking van WandStyling. De betonlook heeft de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Tegenwoordig kunt u ook in uw woonhuis kiezen voor pleisterwerk met een betonlook, wat een stoere uitstraling aan uw woning geeft.

Een warme uitstraling
De betonlook is een tijdloze toepassing, die u kunt combineren met vele andere stijlen. Het gebruik van glas en staal geeft in combinatie met de betonlook een strakke en moderne uitstraling. Maar u kunt er ook voor kiezen om de stoere betonlook juist te combineren met zachte en klassieke elementen, om het geheel een wat warmere uitstraling te geven. Wat u ook in gedachte heeft, de experts van WandStyling helpen u graag met de uitvoering van uw idee├źn.

Sfeerimpressie
Op deze website vindt u een aantal sfeerimpressies van projecten waar wij aan hebben gewerkt. Hier vindt u ook een mooi voorbeeld van de betonlook. Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom. Bel +31 (0)73 547 91 76 om vandaag nog een afspraak te maken of stuur een e-mail naar wij@wandstyling.nl


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Woontrend - Tadelakt - Spuitwerk wanden - Schilderen muren - Muurafwerking - Gipsornamenten