Wandstyling.nl

Betonlook muren

Video informatie Met een wandafwerking in betonlook geeft u muren een stijlvolle uitstraling. Laat u inspireren door de vele diverse mogelijkheden die WandStyling te bieden heeft.

Realiseer uw woonwensen
WandStyling is een van de topleveranciers in Nederland als het gaat om muur- en plafondafwerking, ornamenten en verlichting. Deze zaken zijn essentieel om de gewenste sfeer in huis te creëren. Daarom is het belangrijk dat u voor de muren en het plafond de juiste keuzes maakt over de invulling en afwerking. De deskundige stylisten van WandStyling helpen u graag om al uw wensen helder te krijgen en realiteit te maken. In ons productassortiment vindt u vele mogelijkheden, waaronder pleisterwerk om bijvoorbeeld een robuuste betonlook op uw muren te creëren, maar ook sierlijsten met prachtige en stijlvolle details.

Meer over WandStyling
Bekijk de verschillende producten van WandStyling. Maak ook gerust een afspraak met een van onze stylisten. Zij geven u graag en geheel vrijblijvend een persoonlijk stylingadvies over een betonlook op uw muren of andere mogelijkheden voor woningstyling. Vul hiervoor ons contactformulier in, stuur een e-mail naar wij@WandStyling.nl, of bel naar telefoonnummer +31 (0)73 547 91 76.


Een vraag of een afspraak maken?
Meer informatiepagina's:
Betonlook - Wandafwerking - Stucadoorsbedrijven - Sierpleister aanbrengen - Ornamenten en sierlijsten - Inbouw verlichting